Klaare Koek

Klaare koek is koek zoals het is.
En dat is tegenwoordig in de huidige maatschappij wel andere koek
😉 

 

Zoals het 'Collectief voor imperfectie' het benoemt: Er is een kloof ontstaan tussen wie we denken te moeten zijn en we daadwerkelijk zijn.  We streven naar een ideaalbeeld wat helemaal niet haalbaar is. Verhalen worden sterker dan ze zijn, foto's worden mooier door een filter en we vergeten te vermelden dat we eerst 3 keer zijn gevallen voordat we zijn gekomen waar we zijn.  De mens heeft van nature de neiging om te vergelijken met anderen. We gebruiken anderen als informatiebron om vervolgens ons eigen zelfbeeld te creëren.  Maar we delen amper volledig authentieke eerlijke informatie. Hierdoor is er een maatschappij ontstaan waarin (onhaalbare) perfectie het streven is en burn-out en depressies volksziekte nummer 1 zijn..... Met name tussen de 18 en 32 jaar stijgt het hard. En dat moet veranderen. 

Klaare Koek wil men stimuleren om imperfectie te omarmen doormiddel van het bieden van een klaare koek, een eerlijke duurzame koek met een boodschap. Een koek gemaakt van reststromen.  

.

Klaarekoeklogo -01.png

Het gezicht erachter 

Ik zal me even voorstellen 👋 

Ik ben Eli van Rooijen, de ondernemer achter Klaare Koek. Nieuwsgierigheid, creativiteit en spontaniteit, is wat bij mij past. Ik wil altijd meer weten (dan nodig), ik ben graag bezig, denk veel na en zit niet zo snel stil. Hier en daar ben ik een beetje chaotisch, wat er wel voor zorgt dat ik zeer flexibel ben ingesteld.  Als business innovator doe ik onderzoek naar trends en ontwikkelingen. Deze vertaal ik naar nieuwe producten of diensten. Door de combinatie van creativiteit en ondernemerschap ga ik met een open mind, complexe vraagstukken uit de praktijk te lijf. Ik creëer op systematische wijze duurzame waarde door innovatie. En zo is ook het idee voor Klaare koek geboren. Ik wil Klaare Koek realiseren omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn in de huidige prestatiemaatschappij.

ik zonder achtergrond  (3).png